صفحه شخصی اختر قلی زاده   
 
نام و نام خانوادگی: اختر قلی زاده
استان: آذربایجان غربی - شهرستان: ارومیه
رشته: کارشناسی عمران - پایه نظام مهندسی: دو
شغل:  کارشناس محاسب و مترور در معاونت فنی و عمرانی شهرداری
شماره نظام مهندسی:  14-300-01343
تاریخ عضویت:  1389/01/23
 روزنوشت ها    
 

 درباره نشنال جئوگرافیک چه می دانید بخش عمومی

18

انجمن جغرافیای ملی (به انگلیسی: The National Geographic Society)، نام سازمانی غیردولتی است که در سال ۱۸۸۸ میلادی در ایالات متحده آمریکا تاسیس شد. هم‌اکنون انجمن جغرافیای ملی از بزرگ‌ترین سازمان‌های غیردولتی مردم‌نهاد در جهان است که هدفش را بر معرفی و حفاظت از آثار طبیعی، باستان‌شناسی، زیست‌شناسی و علوم جغرافیایی بنا کرده است.

بنیاد نشنال جیوگرَفیک در ۲۷ ژوئن سال ۱۸۸۸ (تیرماه ۱۲۶۷) توسط ۳۳ دانشمند و جهانگرد که علاقه‌مند به تشکیل انجمنی برای افزایش و توسعه علم جغرافیا بودند، در واشنگتن دی‌سی تأسیس شد .

یکی از موسسان این بنیاد "الکساندر گراهام بل" مخترع تلفن بود که پس از هابارد گرین گاردینر ریاست این موسسه را به عهده گرفت. ایده استفاده از عکس در کنار مقالات که از عوامل اصلی محبوبیت این مجله به شمار می‌رود را "بل" ارائه داد.

آقای جان ام.فاهی (John M. Fahey) رئیس نشنال جئوگرافیک درباره هدف نشنال می‌گوید: "هدف ما تشویق مردم برای علاقه‌مند کردن آنان جهت توجه و مواظبت از سیاره‌شان است."

هم‌اکنون رئیس هیات امناء بنیاد نشنال جئوگرافیک آقای گیلبرت گراونر می‌باشد که مدال «آزادی» سال ۲۰۰۵ دولت آمریکا را برای «رهبری آموزش جغرافیا» دریافت کرده است .

بنیاد نشنال جئوگرافیک توسط ۲۳ عضو هیات مدیره متشکل از گروهی از معلمین برجسته، دانشمندان، مقامات سابق دولتی و طرفداران محیط زیست، اداره می‌گردد .
انجمن جغرافیای ملی دارای مجله اختصاصی خود با نام نشنال جئوگرافیک (National Geographic) است که از سال ۱۸۸۸ میلادی و دقیقا ۹ ماه پس از آغاز فعالیت انجمن، شروع به انتشار کرد و امروزه یکی از مشهورترین و پراعتبارترین مجلات مرتبط با علوم طبیعی در جهان است.

این مجله ۳۶۰ میلیون نفر مشترک در سراسر جهان دارد.
نشنال جئوگرافیک برای درک بهتر مقالات و گزارش‌ها درباره مناظر گوشه کنار دنیا، تصمیم گرفت عکس‌هایی با استانداردهای مخصوص خود داشته باشد.

در دهه‌های ۱۹۳۰، لوئیز ماردن، نویسنده و عکاس برجسته نشنال جئوگرافیک، نشریه را متقاعد کرد که اجازه دهند عکاس‌هایش را با دوربین‌های ۳۵ میلیمتری کوچک که بر روی دوربین‌های حجیم‌تر با شیشه‌های روکش دار و سه پایه سوار می‌شود بیاندازند.

عکس‌های نشنال جئوگرافیک به سرعت جایش را با عکس‌های قدیمی هم در صفحات مجله و هم در وب‌گاه عوض کرد و این پاداش موفقیت او بود.
منبع متن: ویکیپدیا فارسی
و باز هم چند عکس زیبای نشنال جئوگرافیک را منتخب کرده ایم که با هم می بینیم:

دوشنبه 26 دی 1390 ساعت 13:20  
 نظرات    
 
محسن مطلع 08:35 سه شنبه 27 دی 1390
0
 محسن مطلع
خیلی جالب و زیبا
رضا مهیاری 21:34 سه شنبه 27 دی 1390
0
 رضا مهیاری
من عکسهای زیادی از نشنال جئوگرافی دیدم ولی یه جوری همه عکسها دستکاری شده به نظر میان
شاید من اشتباه میکنم
مائده علیشاهی 21:50 سه شنبه 27 دی 1390
0
 مائده علیشاهی
مرسی عزیزم
عالی......
اختر قلی زاده 08:56 پنجشنبه 29 دی 1390
0
 اختر قلی زاده
ممنون از توجه دوستان عزیز و مائده عزیز :جناب آقای مهندس مهیاری احتمال دارد که چنین چیزی هم باشد چون از اهداف موسسه علاقه مند کردن مردم به سیاره شان است و در جهت رسیدن به هدفشون ممکنه که عکسها را بهینه کنند.
حامد حقی 15:10 سه شنبه 2 اسفند 1390
0
 حامد حقی
خیلی عالی بود. شما میدونید چجوری میشه با این نشریه ارتباط برقرار کرد و براشون عکس فرستاد و خبرارسال کرد و یا حداقل آرشیو نشریاتش را دریافت کرد؟
سپاسگزارم